Brf Babord på Limhamn

Limhamns sjöstad

Parkering

Garageplatser

Det finns 24 parkeringsplatser i garaget. Brf Babord på Limhamn hyr ut garageplatserna till ALFA Parkering AB som i sin tur hyr ut till medlemmarna. Ni tecknar avtal om er garageplats med ALFA Parkering AB. Bredablick Förvaltning kommer att skicka ut avtal om garageplatserna, men ansökan om parkeringsplats/att ställa sig i kö görs till styrelsen.


10 av de 24 parkeringsplatserna har laddboxar installerade. Laddboxarna är bostadsrättsföreningens egendom och ni hyr laddboxen direkt av bostadsrättsföreningen. Er elförbrukning för laddning av er elbil debiteras av bostadsrättsföreningen. Fakturorna för elförbrukningen från laddboxen har en fördröjning på cirka sex månader. Det betyder att du får din första faktura för laddning av elbilen cirka sex månader efter du först börjat ladda. Detta på grund av avläsningsintervall och faktureringsavtal som föreningen har.

MC-plats

Det finns två MC-platser i garaget och de två platserna administreras också via ALFA Parkering AB. Bredablick Förvaltning kommer att skicka ut avtal till de som har fått MC-plats.

Markparkering

Det finns 10 parkeringsplatser för föreningens medlemmar på fastigheten Cementen 15, som är längs med kraftverket. Bredablick Förvaltning sköter administrationen för ALFA Parkering AB och skickar avtal till dem som har fått markplats, men ansökan om parkeringsplats/att ställa sig i kö görs till styrelsen.

Kölista till parkering

Det finns kölista till parkeringsplatserna. För att ansöka om parkeringsplats och hamna på kölistan, skicka intresseanmälan till styrelsen på brfbabord.styrelsen@gmail.com. Ange om ni vill ha garageplats eller markparkering, eller om du kan tänka dig vilket som. Ni blir kontaktade när en parkeringsplats blir ledig. Detsamma gäller uppsägning av parkeringsplats, det är Bredablick man som medlem ska vända sig till och säga upp sin parkeringsplats.

Du kan läsa föreningens parkeringspolicy här.